Klippa ögonbrynen?

Inlägget innehåller adlink

 

Är det bara jag eller har ni också några strån i ögonbrynen som växer så pass att man snart kan göra en inbakad fläta av dom? Är detta en åldersgrej som sker vid 40+ ??? Är det nu det börjar växa hår ur öronen också?? Bäst man håller lite koll 🙂

Flera gånger har kökssaxen åkt fram för att kapa av några strån i brynen och jag är lika rädd varje gång att jag ska slinta och ta för mycket och/eller att jag ska lyckas få med en del av håret på skallen också, tro mig det skulle jag lätt kunna göra haha!

Vet inte varför jag inte har köpt en mindre sax för ändamålet men titta här DET FINNS JU TAMETUSAN en sax för just ögonbrynen haha! Så mycket lättare att frisera dom nu 🙂

Depend, Ögonbryn sax, Kicki Makeupartist

 

Ni hittar saxen HÄR (adlink)

Jag borstar alltid brynen rakt upp med en ”mascaraborste” och när jag drar uppåt så klipper jag några millimeter på de långa håren. Det är så lätt att se längden på stråna när man kammar uppåt.

Såhär:

 

Kram kram!

 

3 reaktioner på ”Klippa ögonbrynen?

  1. Ha, ha 🙂 nej du är inte själv om ett eller annat långt ögonbryns står! Men överraskad blev man ju..Hur kan de bara växa till sådär 😉 Men bra tips med den saxen, Depend har en också som är bra.

Kommentera