Krämögonskugga för lättare applicering!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, om ni tycker det är besvärligt att applicera ögonskugga så testa en krämögonskugga. Dom är superlätta att applicera och få jämt på ögonlocket. Jag lägger alltid en liiten klick mitt på locket sedan tar jag en fluffig pensel från MAC (217) och tonar ut över hela locket.

Det räcker med en färg men om man vill kan man lägga på en vanliga ögonskugga ovanpå för mera dimension, inramning och djup till ögat.

 

REVLON COLORSTAY CREME EYE SHADOW

Revlon Colorstay, krämskugga, Kicki Makeupartist,

PRODUKTINFO: Detta är en härligt krämig ögonskugga. Skuggan är ultralätt och sitter snyggt på plats i upp till 24 timmar utan att lägga sig i globlinjen eller fina linjer, för maximal hållbarhet och intensitet kan man applicera en primer först.

Formulan är högpigmenterad och resultaten kan lätt anpassas efter önskemål genom att applicera skuggan i tunna lager tills du är nöjd.

 

 

 

 

 

Kommentera