Packning pågår – Melodifestivalen!

Hej hej!

Just nu packar jag för fullt inför Göteborg och delfinal 2 med Melodifestivalen och jobb med Margaret! Åker tidigt på torsdag morgon. Har allt smink sorterat i necessärer (stavade fel tre gånger på detta ord haha, svårt ord?) En NECESSÄR (hehe) för rouge, en för läppar, en för ögonbrynsprodukter, en för läppglans, en för läppstift, en för nagellack osv.. mycket lättare att hitta i kaoset när allt är sorterat 🙂

I morgon tar jag tag i min egen väska, kläder och hennes hårprodukter, tänger, fön och allt sånt. 🙂

Melodifestivalen delfinal två i Göteborg, Margaret, Kicki Makeupartist

 

Nä nu måste jag gå och duscha efter min spraytan annars kommer det se ut som om jag har tillbringat senaste sex månaderna ute i solen och den brännan vill jag inte ha nu 🙂

 

Kram!

 

2 reaktioner på ”Packning pågår – Melodifestivalen!

  1. Hej Kicki
    Jag skulle vilja få lite tips ang ansiktstvätt? jag använder nu Isabella Löwengrips LCC tvätt calm någonting och den är bra men den tar inte bort mascaran och kajalen om man inte tvättar 3 ggr runt ögonen och då måste jag ändå ta tops!!

    Kram Malin:-)

    • Hej hej!

      Då ska jag fixa ett inlägg om detta efter helgen när jag är hemma igen från melodifestivalen 🙂 Påminn mig i nästa vecka om jag har glömt bort – har lite mycket i skallen just nu 🙂 Kram!

Kommentera