Middag med vänner! ♥

I går mötte jag upp mina älsklingar för en middag på Pinchos! Det var första gången jag käkade där men inte den sista. Såå gott och väldigt roligt koncept med cirkustema. Dessutom beställer man maten själv via deras app 🙂

Är såå glad att jag har lärt känna dessa tjejer – vi pratar  verkligen om allt och peppar och stöttar varandra i yrkeslivet, privatlivet, drömmar och allt där emellan! ♥ Vi har lärt känna varandra genom våra bloggar och resorna med Daisy Beauty. Skönhet och bloggare kan tyckas ytliga men det finns inga med så stort hjärta som dessa – dom är the real deal så att säga 🙂

 

Pinchos, vänner, Isastar, Monas Universum, Kicki Makeupartist, Lina Ekh, Kicki Burman

Isabelle skriver på Damernas Värld, Mona hittar ni på Monas Universum.

 

Pinchos, vänner, Isastar, Monas Universum, Kicki Makeupartist, Lina Ekh, Kicki Burman

Ja mig vet ni ju vart ni hittar haha men Lina hittar ni på Metro.

 

 

Pinchos, vänner, Isastar, Monas Universum, Kicki Makeupartist, Lina Ekh, Kicki Burman

Hmm, vad ska jag beställa? Fick tips av Lina som har ätit där förut 🙂

 

Vi ropade in flera smårätter och NJÖT! 🙂

 

Pinchos, vänner, Isastar, Monas Universum, Kicki Makeupartist, Lina Ekh, Kicki Burman

 

Pinchos, vänner, Isastar, Monas Universum, Kicki Makeupartist, Lina Ekh, Kicki Burman

Monas hade med sig en sån rolig spray haha! Man sprayar i toaletten innan man hrm.. ja bajsar och detta ska ta bort skitlukten (Notis: satt på riktigt flera minuter och försökte hitta ett bättre ord än skitlukten odör(?) men det är vad det är och ni är ju inte känsliga haha!) Den finns i hennes webbshop 🙂

 

Känner mig så glåmig så i eftermiddag ska jag faktiskt spraytanna mig, vill se piggare ut inför veckans Melodifestivalsjobb 🙂

 

Kram på er!

 

Kommentera