Världens bästa serum till fyndpris!

ÄNTLIGEN!! Halleluja – Can I get a AMEN, typ så glad är jag över att Apoteket Kronan efter månader(!) av tomma hyllor äntligen har fått in deras serum igen!! YES!! Har använt detta serum i många år och jag älskar det!

En riktig fuktbomb till ansiktet och till ett fyndpris – 99kr!

Apoteket Kronan fukt serum, bästa serumet, fuktboost, fuktbomb, Kicki Makeupartist, hudvård, budget

4 reaktioner på ”Världens bästa serum till fyndpris!

 1. Hej Kicki, det skulle vara så kul om du gjorde riktiga jämförelser mellan make-up och hudvård som är ekologiska/renare mot ”vanlig”. Själv försöker jag verkligen att leva så ”rent” som möjligt men samtidigt vill man ju ha en mascara som håller… Maria e

  • Hej!

   Tack för tips! 🙂

   Jag får utslag av många eko hudvårdsprodukter så jag kan inte använda det tyvärr. Vad gäller makeup så har jag inte hittat något som håller för plåting/tv etc, det är ofta för klena pigment men jag hoppas såklart att med tiden ekomakeup ska bli bättre. Man kan hitta guldkorn såklart och dom delar jag med mig av i bloggen 🙂

   Kram!

 2. Visst är det en rolig nyhet, men tyvärr har dom ändrat en hel del i innehållsförteckningen. Jag har sparat en gammal förpackning för att jämföra, och det ser helt annorlunda ut. Givetvis kan den vara bra ändå. Skulle uppskatta om du skriver vad du tycker om den nu, om den känns annorlunda.

Kommentera