Tips på parfym!

Hej hej!

Onsdag igen, dagarna rusar fram men ändå går det såå långsamt. Känns som om januari har 273 dagar – MINST! Är inte denna månad över snart?!

Hoppas det vänder snart, är så extremt trött. Igår satt jag på hallgolvet med ytterkläderna på i 20 minuter innan jag orkade ta av dom haha.

Häromveckan när jag var in till Sephora så passade jag på att köpa en ny parfym som är i miniformat och passar ypperligt i väskan. Man sprayar den inte på huden utan rullar på den 🙂 Sist jag köpte den så tappade jag den på badrumsgolvet efter nån dag och den gick i tusen bitar.. Det tänker jag INTE gör nu 🙂

Clean, parfym, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Dessa finns i alla möjliga märken och dofter och kostar endast 195kr!

 

I måndags hade jag tre plåtningar på en dag på tre olika platser – for runt som en galning haha. Nu väntar två dagar på SVT, då behöver jag inte konka runt på en massa smink, hårprodukter, locktänger och allt sånt utan har bara mina penslar med mig – skönt 🙂 På fredag jobbar jag på en pressdag för VIAPLAY och en ny serie, två skådespelare som ska sminkas och intervjuas hela dagen. Är ledig i helgen och då ska jag förbereda inför Melodifestivalen som jag åker på nästa vecka – sååå skoj!!

 

Ha en härlig onsdag ♥

Kram!

4 reaktioner på ”Tips på parfym!

  1. Den luktar gudomligt ! Pröva ”White Woods” 🙂 !! Väldigt diskret & fin doft.
    Allt gott !
    Vänligen Jenny

Kommentera