Melodifestivalen!

Snart drar ju Melodifestivalen igång igen, det är bland det roligaste jag gör i jobbväg 🙂 Jag har blivit bokad externt på artisterna jag har jobbat med genom åren, dvs jag åker inte med hela turnén med teamet som jobbar så. En del artister har egna makeupartister med sig och det är ”tack vare” detta jag har fått jobbat med Melodifestivalen.

Ifjol jobbade jag med Jasmine Kara och Lisa Ajax och i år får jag äran att jobba med Margaret! Jag sminkade henne på presskonferensen då alla artisterna skulle presenteras och hon är urgullig så det ska bli så himla roligt! Vill ni läsa om mina bakom kulisserna på melodifestivalen genom åren så finns den en massa inlägg i bloggen 🙂

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Margaret, Melodifestivalen,

 

Idag jobbar jag med Agenda på SVT haha, lååångt ifrån Melodifestivalens glitter 🙂 Variationen på jobb går det ju inte att klaga på i alla fall 🙂

Ha en skön söndag!

Kram!

2 reaktioner på ”Melodifestivalen!

 1. Hej! Hoppas att du mår bra:-) Här i Sundsvall är det mycket mycket snö. Jag undrar om du kan tipsa om rouge på bloggen. Tycker det är svårt med färg och hur jag ska lägga rouget. Ha det bra! Kram Malin

  • Hej!

   Haha ja jag hörde det var MYCKET snö hemma i Sundsvall, helt galet – här är det barmark.. det märks att det är ett avlångt land 🙂

   Jag skrev ett inlägg som heter ”Rougeskola” i 2016, ska se om jag hittar inlägget så kan jag reposta det då det har tillkommit nya läsare som säkerligen har missat detta inlägg 🙂

   Kram kram!

Kommentera