Ansiktsspray – fuktboost!

Jag är dålig på att använda fuktspray men hade jag haft ett mera stillasittande jobb så hade jag garanterat haft denna vid datorn och sprayat ansiktet några gånger per dag för att återfukta huden. 🙂

 

AKADEMIKLINIKEN PURE BERRY TONER

Pure Berry Toner, Akademikliniken, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Pure Berry Toner innehåller extrakt av tranbär, hallon och granat- äpple som tillför fukt, lyster och skyddar huden mot uttorkning. En hög koncentration av antioxidanter och peptider skyddar huden och hindrar kollagen och elastin från att brytas ner i förtid.

Glucosamin, Sodium PCA och Betaglucan säkerställer en optimal fuktnivå. Pure Berry Toner fräschar upp och doftar friskt av hallon. Kan användas morgon och kväll efter rengöring, samt under dagen vid behov. Produkten går bra att använda över makeup.

Används direkt efter rengöring eller som en snabb uppfräschning under dagen. Håll flaskan på ett lätt avstånd (ca 30 cm från ansiktet) och spraya försiktigt över både ansikte, hals och dekolletage. Produkten är fördelaktig att använda när man vistas i extra torr miljö/klimat, som exempelvis när du flyger, är på kontoret eller när du ligger på badstranden (UV-ljus ökar nivån av fria radikaler). En extra dos med vitaminer är alltid av nytta för huden.

Pris: 175kr 50ml

 

 

 

2 reaktioner på ”Ansiktsspray – fuktboost!

  1. Har du provat Dermalogica multi
    active toner? Vilken tycker du är bäst i så fall? Skulle gärna prova någon av dem på jobbet då jag sitter väldigt mycket vid datorn.

    Trevlig kväll!

    • Hej hej!

      Ja men det var så länge sedan så jag kommer inte riktigt ihåg hur den kändes men jag skulle säga att dom förmodligen är rätt lika 🙂 Kram och ha en fin dag!

Kommentera