Jobb med Robin Stjernberg!

Då var jag igång med jobb igen efter en härlig ledighet med familjen, en massa snö och en MASSA sömn, SOM jag har sovit!! Har nog slocknat vid 21.30 typ varje kväll hahaha – ingen nattuggla direkt under ledigheten 🙂 Jag var såå slut när jag åkte hem för julledighet, grät av trötthet och hade INGEN energi alls kvar. Hemsk känsla.

Men NU är jag fulladdad igen och såå redo för 2018 ♥

I dag jobbade jag med härliga Robin Stjernberg igen – så roligt att jobba med honom! Det var nog ganska precis ett år sedan sist men vi har setts på Melodifestivalen och sånt under året som gått också. Det var ju han som skrev Robin Bengtssons vinnarlåt 🙂

 

Robin Stjernberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Robin Stjernberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Robin Stjernberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Robin Stjernberg, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Så fin hund som också var i studion 🙂

 

Kram på er!

 

Kommentera