Middag med tjejerna!

I går var det äntligen dax att träffa några av mina tjejkompisar här i Sundsvall, vi brukar ses när jag är hemma över jul och till sommaren. Såå trevligt!! Två gånger per år är dock för lite så jag försöker få dom att komma till Stockholm en sväng också 🙂

Vi käkade på APA. Maten var sådär denna gång, inte lika bra som den brukar vara tyvärr..

Kicki Makeupartist, Kicki Burman, APA Sundsvall

Alkoholfria drinkar, smakade saft – god saft 🙂

 

Kicki Makeupartist, Kicki Burman, APA Sundsvall

Eva och jag.

 

Kicki Makeupartist, Kicki Burman, APA Sundsvall

Linda och Carola.

 

Jag hade med mig två påsar med smink och nagellack som dom fick plocka vad dom ville ur 🙂 Får ju så mycket produkter skickade till mig och mycket av det hamnar i jobbväskan men en del ger jag bort, produkter som inte håller måttet till mina jobb och som jag själv inte använder får glädje hos någon annan – perfekt 🙂

 

Kram kram!

 

4 reaktioner på ”Middag med tjejerna!

  1. Låter som en bra start av 2018 och klart dom ska masa sig ner till huvudstaden 🙂 Speciellt när det blir vår! För det måste det bli snart….liiite trött på regn å grått just nu

    • Jamen visst är man redo för våren nu 🙂 Här i Sundsvall är det gaaalet mycket snö så det är ljust och fint men nu bär det av hemåt mot Stockholm igen och där är det grått och barmark haha – hua!

      Kram kram!

  2. Nu har dom varit och satt dit ny digitalbox. Tre kablar kunde hon ta bort vad bra. Så nu kan jag titta på tv. Saknar Haparanda ibland. Vad snällt av dej att ge smink. Är sådan själv. Håller på och rensar ut. Ger till myrorna eller vänner. Ska ordna om i min lägenhet. Kram.

    • Ja det är skönt att rensa ut ibland 🙂 Va bra att TVn funkar nu! Kram kram!!

Kommentera