Årsresumé del 2!

Då kör vi del 2 av 3 av min Årsresumé 2017!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jag fyllde år och firade med familjen på landet i vårsolen 🙂 Påsken infann sig i samband med min födelsedag detta år så vi fick några härliga dagar tillsammans. På våren väcks jag till liv igen, jag är ju inget fan av vinter,mörker och kyla haha!

 

Häringe slott, Kicki Makeupartist

Åkte ut till Häringe slott med min kompis Emma och spenderade en heldag därute i vårsolen och käkade brunch.

 

Kicki Burman Kicki Makeupartist

Skålade i champagne med vänner 🙂

 

Samir och Viktor, Kicki Makeupartist

Jobbade med Samir och Viktor igen 🙂 Denna gång spelades det in en musikvideo på en partybuss och då fick man dricka Champagne på jobbet – vilken lycka haha! 🙂 Här med bästa Robert från skivbolaget – han är såå underbar!

 

Vi hälsade på djuren på Skansen – så mysigt på våren då bäbisarna föds 🙂

 

Jobbade med många artister – här är Simon Peyron.

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Njöt av försommarvärme och .. bubbel hehe.

 

Nickelback, Chad Kroeger, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Hade två härliga dagar med denna kille och hans band 🙂 Chad Kroeger och Nickelback. Vi har jobbat många gånger tillsammans.

 

Alex Aiono, Kicki Makeupartist

Jobbade för första gången men inte den sista med denna kille och musikgeni – Alex Aiono – kolla in honom på Youtube!

 

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Los Angeles, Joico, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

ÅHHH!! Årets höjdpunkt var nog denna resa till LA – mitt Los Angeles ♥ Jag MÅSTE flytta dit, det finns ingen annanstans på jorden som jag är så lycklig på som när jag är där, känner i varenda cell i kroppen att det är DÄR jag hör hemma! Detta var en resa med Joico och jag fick representera Sverige på denna influenser resa – en ära!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

I juni passade jag på att åka hem till Sundsvall en sväng och träffade min kompis Eva 🙂

 

Firade midsommar i Hälsingland ♥

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Bodde i kjolar hela sommaren 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Avverkade som sagt en hel del middagar ute med vänner, här med min fina kompis Emma. Vi käkade på BÄSTA Supper och promenerade genom Gamla Stan och Skeppsbron hem – så mysigt!

 

Efter detta gick jag på sommarsemester och det får ni se i nästa inlägg 🙂

 

Kram!!

 

13 reaktioner på ”Årsresumé del 2!

 1. Härligt, ser fram emot del 3 av 3 också 🙂 Kommer ihåg hur ”starstruck” jag blev att du träffade Nickelback 😉 Klara favoriter! Fått så många bra tips av dig under detta år som jag hängt här på din blogg, ser fram emot 2018!
  Gott Nytt År till dig

  • Är så himla glad att du läser min blogg och kommenterar! Tusen tack!!
   Haha ja visst är Nickelback bra! Perfekt musik till löpträning 🙂
   Gott nytt år!!

 2. Vilken fin bild på gulle björnen. Sitter utan tv kanaler. På juldagen gick digitalboxen sönder och igår kom ny box men jag kan ej sånt tekniskt att koppla in. Och firman som ska göra det kommer på måndag. Jag så ledsen vilken otur just över jul och nyår att vara utan tv. Haft com hem länge och varit nöjd. Konstigt att fäst jag ville betala extra att dom skulle komma akut så gick det inte. Firmor brukar ju vilja tjäna pengar. Min vanliga otur. Gott nytt år kram.

  • Usch va tråkigt att digitalboxen är trasig! Har dom inget tel nummer att ringa så dom kan guida dig hur du ska göra?

   Gott nytt år! Kram!

   • Jo men jag klarar ej av det. För mycket kablar och ledningar. Så lika bra firman kommer hem. Kom ihåg när teven gick sönder när vi var barn då kom dom dagen efter. Nu får jag vänta 8 där. Det är ju märkligt i moderna tider att servicen blivit sämre? Kram.

   • Det klara du av! Dom är duktiga på att förklara! Det kan ju vara värt ett försök! 🙂 Kram!

 3. Vilken fin bild på gulle björnen. Sitter utan tv kanaler. På juldagen gick digitalboxen sönder och igår kom ny box men jag kan ej sånt tekniskt att koppla in. Och firman som ska göra det kommer på måndag. Jag så ledsen vilken otur just över jul och nyår att vara utan tv. Haft com hem länge och varit nöjd. Konstigt att fäst jag ville betala extra att dom skulle komma akut så gick det inte. Firmor brukar ju vilja tjäna pengar. Min vanliga otur. Gott nytt år kram. oj det går inte att skicka!??

 4. Ska till LA i sommar! Har du några tips på boende eller områden att bo i? Eller bara något allmänt? ☺️

  • Åh så underbart! Finns huuur mycket tips som helst i bloggen då jag varit där mycket. Jag har ju familj där och bor till 99% hos dom men sist bodde vi i West Hollywood och på Petit Ermitage som var toppen!

Kommentera