Årsresumé del 1 av 3

Det är alltid lika roligt att blicka tillbaka på året som har gått, detta är del 1 av min årsresumé 2017. Tänkte bara visa några bilder, absolut inte allt jag redan har skrivit om. Jobbmässigt måste jag säga att det var ett fantastiskt år men på det personliga planet var det delvis ett tufft år men nu kan man lämna det bakom sig och blicka framåt 🙂

Nu kör vi, del ett av tre. MITT 2017

 

Robin Stjernberg, Kickimakeupartist, Kicki Burman

Året började med att jag sminkade denna härliga kille – Robin Stjernberg. Så himla fin kille!

 

Daisy Beauty Expo, Kicki Makeupartist

Ett av årets höjdpunkter är att få gå på Daisy Beauty Expo. Ett skönhetsparadis 🙂 Man kommer hem med en hel del pressmaterial haha!

 

Kicki Makeupartist

Hade aldrig varit så rädd i hela mitt liv, januari var tufft och vad jag och mamma skålade för kan ni läsa om här  Kommer jag dö nu?

 

Olga Rönnberg, mammafitness, Kicki Burman, Kicki Makeupartists

Sminkade Olga Rönnberg för ett omslag i tidningen ShapeUp Magasin.

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Det blev en hel del middagar med vänner, här med min fina kompis Emma. ♥ Det tänker jag fortsätta med nästa år, minst en middag ute i månaden med vänner!

 

Rhys, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Första gången jag jobbade med underbara Rhys, och det blev flera gånger under året och jag har redan inbokade jobb med henne under nästa år – såå roligt!! 🙂

 

Jasmine Kara, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jasmine Kara, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jasmine Kara, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jobbade med härliga Jasmine Kara på Melodifestivalen 2017.

 

Lisa Ajax, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Lisa Ajax, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Lisa Ajax, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Lisa Ajax, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Boris Rene

Lisa Ajax, Melodifestivalen 2017, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Jobbade även med härliga Lisa Ajax under Melodifestivalen 2017. Boris René kom in i våran loge och sminkade mig 🙂

 

Therese Lindgren, ShapeUp Magasin, Kicki Makeupartist

Gjorde ytterligare ett jobb med Shape Up Magasin, denna gång var det Therese Lindgren som sminkades.

Otto Knows, Kicki Makeupartist

 

Jobbade med Otto Knows 🙂

 

Var på Danny Saucedos krogshow med Hannah och några andra härliga tjejer. Vad jag inte visste då var att jag dagen efter skulle hamna mitt i terrorattacken på Drottninggatan.. Denna händelse brottas jag fortfarande med. Har svårt att vara på Drottninggatan än i dag och det tog många månader innan jag tordes gå tillbaka.

 

Detta får avsluta del ett, del två kommer i morgon 🙂

Kram kram!

2 reaktioner på ”Årsresumé del 1 av 3

 1. Tycker sååå mkt om din blogg! Kommenterar sällan men läser allt. Kanske har jag missat om du skrivit om händelsen på Drottninggatan innan men iaf så ville jag bara skriva en liten rad. Kan inte alls sätta mig in i hur det var för er som var med men så illa berörd man blev även om man satt 60 mil därifrån så förstår jag att det var fruktansvärt.
  Tack än en gång för ett år av bra tips o blogginlägg!!!

  • TUSEN tack, blir så himla glad att bloggen uppskattas!!

   Tack för de fina orden ♥

   Stor kram!!

Kommentera