FANTASTISK PRODUKT TILL HÅRET FRÅN LIVING PROOF!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!!

Har testat en UNDERBAR produkt till håret som jag måste visa er! Har haft den hemma rätt länge men lixom glömt bort den men nu tog jag tag i den och den kommer bli en produkt som används flitigt här hemma från och med nu 🙂 HERRE GUD så bra den är!!

Jag älskar ju produkter som ger ett grepp till håret utan att det känns torrt och ”smutsigt”. Det ska lixom gå att dra fingrarna igenom håret men inte kännas föör mjukt och nytvättat. Är jag den ända som inte gillar torrschampo i mitt hår? Om mitt hår är smutsigt så tvättar jag det hellre en extra gång.

Nåväl.

Låt mig presentera:

 

LIVING PROOF IN-SHOWER STYLER

Living proof in shower styler, Kicki Makeupartist

Visst ser man att det är textur i håret? Det ligger inte alldeles platt och fjösigt(?) 🙂

Jag tvättade håret som vanligt med schampo och balsam. Avslutade med att applicera Living Proof  in-shower styler (adlink) i hela håret och sköljde lätt. Sedan handdukstorkade jag håret och kramade upp håret och lät det självtorka. Klart! Så lätt och såå snyggt!!

 

 

 

2 reaktioner på ”FANTASTISK PRODUKT TILL HÅRET FRÅN LIVING PROOF!

Kommentera