VÅGA FÄRG!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hur har ni det? 🙂 Snart är det jul! Hur ser eran jul ut? Firar ni hemma eller åker ni bort? Jag är ju hemma i Sundsvall och ska umgås med familjen och vänner – så härligt!

 

Dax att tipsa om en läpprodukt nu tycker jag! Passar perfekt att ha under julhelgerna 🙂 Om ni som jag ofta har svarta kläder så är det superfint att våga färg på läpparna och naglarna – piffar upp vilken look som helst!

 

BAREMINERALS STATEMENT MATTE LIQUID LIPCOLOR

Bareminerals, Kicki Makeupartist

Bareminerals, Kicki Makeupartist

PRODUKTINFO: Statement Matte Liquid Lipcolor är ett krämigt flytande matt läppstift som har long lasting effekt. Den silkiga, lättviktiga pigmentrika mousseliknande formulan glider lätt över läpparna och torkar sedan till en naturlig matt finish.

Statement Matte Liquid Lipcolor är formulerad med återfuktande ingredienser för att motverka torrhet. Den har även primereffekt för lång hållbarhet. Subtil vaniljdoft. Den flexibla applikatorn ger full täckning i ett enda svep.

 

HÄR (adlink) kan ni se produkten i flera underbara färger!

 

 

Kommentera