Bästa nattkrämen jag vet!

Hej hej!

Va roligt det är att ni tittar in här trots eventuell julstress 🙂 Är så glad att ni tittar in och lämnar kommentarer och ställer frågor! ♥

Jag har testat många olika nattkrämer men återkommer hela tiden till denna! Älskar den!! Får lätt panik när den börjar ta slut, måste bunkra med denna haha!

Vad har ni för nattkräm?

 

EXUVIANCE NIGHT LIFT

Exuviance night lift, Kickimakeupartist, nattkräm

Produktinfo: Night Lift stärker hudens underliggande struktur och hjälper till att bygga upp nytt kollagen, för att ge mer spänst och fasthet till huden under natten. Ett trippelverkande komplex med peptider, alfa- och polyhydroxisyror stimulerar kollagenproduktionen och återskapar den omgivande stödstrukturen. Rynkor slätas ut, inifrån och ut. Vindruvskärneextrakt, patenterad maltobionisk syra och E-vitamin och verkar för att neutralisera fria radikaler och förhindra nedbrytningen av kollagen och elastin.

 

 

 

4 reaktioner på ”Bästa nattkrämen jag vet!

  1. Jag har faktiskt också den efter att du tipsade om den innan sommaren en gång.
    Riktigt bra och skön! 🙂

  2. Jag har varit Exuviance-beroende i många år men har nu funnit Dermaquest. Är +50. Dermaquest har ett mycket bredare sortiment. Går även till ”min” salong och får kemisk peeling baserad på Dermaquest. Jätte nöjd!

    • Va härligt att du har hittat en hudvård som du är nöjd med! 🙂 Det är så roligt när hudvård gör skillnad på huden.

Kommentera