Ögonbryn – före och efter med ögonbrynspenna!

Inlägget innehåller adlinks

 

Hej mina hjärtan!

Jag fullkomligt älskar ögonbrynspennorna ifrån Anastasia Beverly Hills. Jag har länge använt Perfect Brow Pencil (adlink) i denna färg! Passar mina bryn perfekt. I jobbväskan har jag dom i flera färger! Jag brukar även använda denna produkt (adlink) som även säljs färg för färg – kombinera dessa två med denna produkt (adlink) så har du ögonbryn som ser perfekta ut och sitter på plats hela dagen. Du kan även ta en ren mascaraborste som du sprayar hårspray på och sedan kammar brynen till önskad form 🙂

 

ANASTASIA PERFECT BROW PENCIL

Anastasia Beverly Hills, Kickimakeupartist, ögonbryn,

 

Såhär ser mina bryn ut ofixade..

 

Fick hemma denna produkt – Anastasia Brow Definer (adlink) som jag blev sugen att testa på en gång och YES, den hamnar även den i jobbväskan 🙂

 

Målade med LÄTT hand några ”hårstrån” och förlängde brynet lite.

6 reaktioner på ”Ögonbryn – före och efter med ögonbrynspenna!

  • Nej jag behöver inte fylla i mina ögonbryn men gjorde det här för att kunna visa er produkten ordentligt 🙂

   • Aha!!! 🙂

    (Vet att det finns de som tycker att det behövs fyllas i ändå, så inget ovanligt egentligen, men dina blev ju så väldigt fina med bladingen.

  • När man fyller i ögonbrynen så målar man ”hårstrån” där det fattas riktiga hår 🙂

Kommentera