En riktigt ”håll käften” peeling – älskar den!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej fina ni!

Trevlig Lucia på er ♥

Jag har testat en riktigt ”håll käften” peeling som jag älskar! Hade hört att den ska svida ordentligt på huden men det tycker jag inte att den gjorde men min hud är ju rätt van vid starka produkter vid det här laget haha! Nåväl – vill du ha en hud som fullkomligt strålar och tar bort all skit så kolla in den HÄR (adlink) Bonus – den doftar jul och passar därför perfekt just denna tid haha!

 

PETER THOMAS ROTH – PUMPKIN ENZYME MASK

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzym Peeling, Kickimakeupartist, peeling, lyster

PRODUKTINFO: Pumpkin Enzyme mask fungerar på alla hudtyper utom känslig. Denna mask gör huden omedelbar klarare genom att polera bort alla döda hudceller och lyfta fram en jämnare, yngre, strålande och återupplivad hud. Denna trippelverkande hudförnyaren hjälper till att jämna ut hud nyansen, jämna ut fina linjer och rynkor och göra huden klarare. Maskens kraftfulla och högeffektiva exfolieringsbehandlingen riktar sig till grå och åldrar tilltäppt hud på tre sätt – peelar med alpha hydroxy syra, exfolierar med pumpaenzym och polerar med aluminumoxid.

 

 

 

Kommentera