Glad 2a advent!

Hej hej!

Glad 2a advent på er ♥ Har ni haft en fin helg?

Häromdagen så mötte jag upp min kompis Annelie som var på besök i Stockholm för en fika på Orangeriet på Kungsholmen, det är såå mysigt där!

 

Orangeriet Kungsholmen, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Var så frysen efter en långpromenad – så där ända in i benmärgen så en kopp te vid brasan var behövligt 🙂

 

 

 

 

Orangeriet Kungsholmen, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Nej det är inte smuts på eran dator, man kan lätt tro det när man ser de svarta fläckarna i ansiktet haha, det måste ha varit något på linsen 🙂

 

Annelie! <3 Vi har känt varandra i 1000år och det var så härligt att ha henne i stan – saknar mina vänner som är i Sundsvall ♥

 

Orangeriet Kungsholmen, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

 

I mitt nästa hem ska jag ha en öppen spis, det är ju såå mysigt…och en stooor walk in closet och ett stoort sminkrum och en stooor altan med pool och en stooor gård och ett växthus och flera gästrum och ett stooort kök med ett stooort matbord där jag kan bjuda mina vänner på mat.. Drömma kan man ju 😉

 

Ha en fin kväll!!

Kram kram!!

2 reaktioner på ”Glad 2a advent!

  1. När vi köpte vårt hus så var den största ”seal the deal” punkten för mig att det fanns en kamin! Vilken lycka och nu 10 år efter köpet så älskar jag den fortfarande, den värmen, den mysfaktorn <3

Kommentera