Härliga crayons från Linda Hallberg!

Heja Linda Hallberg – can´t wait att få använda dessa!! Älskar att Linda utökar sitt sortiment med flera produkter!

 

FLASH CRAYONS RUSTIC KIT

Produktinfo: Flash Crayons är våra nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor! Precis som våra övriga Crayons behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte!

Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla Flash Crayons är veganska.
Flash Crayons kommer i två olika kit men varje penna går även att köpa var för sig.

 

 

2 reaktioner på ”Härliga crayons från Linda Hallberg!

Kommentera