Ett brev som fick mig att gråta!

Det kom ett brev idag som fick mig att gråta och skratta och fyllas av glädje! Det FINASTE brevet jag någonsin har fått i hela mitt liv! ♥

 

Även Elsa 4år hade målat och pyntat ett brev ♥

 

Hörrni, man ser ju att dom brås på mig hehe 😉 Konstnärer alla 3 ♥

Precis vad jag behövde idag! TACK älskade Sara, Astrid och Elsa! Vi har ju inte setts sen i somras men vi talas vid på Skype varje dag, till jul får jag dock äntligen träffa dom på riktigt – saknaden är stor!

Nu ska jag packa klart jobbväskan inför i morgon – MELODIFESTIVALENS presskonferens står på schemat, yaaay!!

Kram kram!

2 reaktioner på ”Ett brev som fick mig att gråta!

 1. Vad gulligt!! Vilken grym relation ni verkar ha, tex att ses via Skype varje dag 🙂 Om det nu är just faster (har för mig att du är faster till dom) du är till dessa tjejer, så känns det som om dom har lyckats få världens bästa faster! Älskar att se när folk har starka band till folk runt en som man älskar stort, släkt eller ej. Mer kärlek till folket 🙂

  • Hej!

   Taack snälla!! Så fint skrivit av dig ♥

   Håller med – mera kärlek till folket 🙂

   Kram kram!!

Kommentera