Såå pepp!!

Ville bara titta in och önska er en härlig lördag ♥  Jag är ledig idag vilket hör till ovanligheterna haha, ska promenera ner till NK och fixa lite ärenden och träffa en kompis för en fika. Är det sånt man gör en ledig lördag? Kommer knappt ihåg haha!

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, www.kickimakeupartist.se

 

Har så mycket roliga jobb i pipeline nu, både sånt som är spikat och sånt som ligger i förhandling – såå pepp!! Håll tummarna!

Nästa helg ska jag till Montenegro och spela in en musikvideo, har ni varit där? Vad får vi inte missa? Till veckan är det presskonferensen för Melodifestivalen, kameran följer med och fotar bakom kulisserna såklart 🙂 Vet inte än vilka jag ska sminka, sånt är ju hemligt in i det sista 🙂

 

Ha en härlig lördag! Ta hand om er och gör någon glad idag, vi behöver glädje i novembermörkret ♥

Kram på er!

2 reaktioner på ”Såå pepp!!

  1. Jag har varit till ett alldeles fantastiskt ställe i Montenegro som heter Kotor, byn är som en saga och hela omgivningen runt är otroligt vacker. Men det beror ju på vart i Montenegro ni ska vara, är det i Podgorica så lär det bli svårt att hinna ta sig till Kotor för jag antar att det är mycket jobb på schemat.

Kommentera