När dag och nattkräm tar slut samtidigt!

Det är inte ofta jag avslutar produkter till sista droppen MEN dessa två favoriter kunde jag inte sluta använda och andra produkter som stod på rad och redo att testas fick vänta lite extra länge 🙂 Det är ett gott betyg mina vänner när en produkt är så bra så jag vill använda varje liten mängd av den.

Dagkräm Exuviance Ultra Restorative Creme och nattkräm Codage Creme De Nuit

6 reaktioner på ”När dag och nattkräm tar slut samtidigt!

 1. Hej!
  Tack för din fina blogg! Jag har börjat använda den cremen från Exuviance, tycker verkligen supemycket om den. Men jag undrar om du har upplevt att det blir som små korvar som rullar sig av den under makeupen?

  • Hej!

   Åh va roligt att du gillar bloggen 🙂 Tusen tack!

   Vad använder du för foundation?

   Kram kram!

  • Använder också den krämen. Superbra!
   Men, jag har också märkt att det blir som små korvar på kinderna närmast öronen. Men jag har trott att det bara är jag som är för skäggig. Hehe…

   • Ja, jag använder Paulas Choice RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum. Sjukt långt namn. =)
    Sen har jag Bare minerals puderfoundation uppepå.

   • Haha ja väldigt långt namn! 🙂

    Det kan vara att dom inte ”gifter sig med varandra”. Vissa serum och dagkrämer kan ge den effekten. Osäker om det har att göra med att huden är så fuktmättad av serumet eller om det beror om man blandar olje och vattenbaserade produkter som gör att vissa ”skär sig”.

    Testa med ett annat serum under och se om det är det som är problemet alt testa utan serum en dag och se om den korvar sig då också. Testa även med annan foundation som inte är mineral för att se om samma effekt uppstår.

    Kram!

Kommentera