Underbar produkt till håret för textur!

Inlägget innehåller adlink

 

Här kommer ytterligare ett tips på en FANTASTISK produkt till ditt hår om du vill ha textur i håret! Jag applicerar den i handdukstorkat hår och sedan fönar jag in den i håret. Du får en superfin struktur utan att håret ser för matt ut. Den återfuktar och ger en perfekt rufsig look! Love it! Oribe har blivit lite av ett favoritmärke till mig, älskar alla produkter jag har testat från dom! ♥ HÄR (adlink) hittar du denna.

 

ORIBE SURFCOMBER TEXTURE MOUSSE

 

 

 

 

 

Nej det är inget löshår i utan allt är mitt eget hår 🙂 Får alltid frågan 🙂 Jag fönar allt håret rakt först, sedan använder jag en locktång för att locka håret.

 

Kram kram!

2 reaktioner på ”Underbar produkt till håret för textur!

 1. Hej och tack för en trevlig blogg, jag läser alltid men är dålig på att kommentera. Brukar plocka fram dina tips när jag ska handla och då framförallt present till dottern. En fråga- sugen på att ge dottern schampoo och balsam från detta märket, har du testat? Och vilket rekommenderar du i så fall? Önskar dig en härlig start på veckan //Ulrika

  • Hej!

   Va roligt att du gillar bloggen – blir såå glad 🙂

   Dom är jättebra! Vad har hon för typ av hår? Det finns olika serier beroende på behov 🙂 Själv väljer jag alltid återfuktande schampo och balsam men det finns ju för volym, för lockigt hår, behandlat hår osv..

   Stor kram!!

Kommentera