En eftermiddag med powerladies!

Hej på er ♥

I morse åkte mina föräldrar hem till Sundsvall igen, vi har ju inte setts sedan i somras så det var härligt att dom här i några dagar 🙂

 

Kickimakeupartist, Isastar, Monas Universum

 

När dom hade åkt så mötte jag upp dessa powerladies för lite bloggpepp, bildbehandlingsskola, hur man optimerar sökord osv – hjärnan kokar av all ny info nu haha! Så viktigt att kunna dessa saker om man vill att bloggen ska leva vidare och växa. Jag skulle vilja be er om en sak, när ni gillar ett inlägg jag skriver får ni jättegärna dela dessa på eran Facebook, tipsa era vänner om bloggen osv. Det vore guld värt för mig ♥ Jag har börjat utforma en plan för bloggen och jag hoppas ni kommer gilla det men behöver er hjälp som sagt att sprida ordet om att jag finns 🙂

Stort TACK Isabella, Mona och Lina (bakom kameran) för en härlig eftermiddag tillsammans – ni är guld värda!! ♥

 

Nu måste jag packa jobbväskan, i morgon jobbar med med en Hollywoodskådespelare, en man jag har jobbat med förut, kan ni gissa vem? 🙂

 

Kram kram!

Kommentera