Rengöringsbalm – Dermalogica!

Vill presentera en nyhet i Dermalogicafamiljen  🙂 Dermalogica ligger mig varmt om hjärtat, det är den hudvård jag använder mest på mina kunder när jag jobbar samt så har jag såklart många egna favoriter också från märket 🙂

 

DERMALOGICA PRECLAENSE BALM

Produktinfo: En krämig, oljebaserad förtvätt som används som ett första steg i Dermalogicas dubbelrengöring, vår unika rengöringsteknik som ger ett ultrarent och professionellt resultat. PreCleanse Balm avlägsnar skonsamt lager-på-lager av makeup överskottstalg och föroreningar. Hudens skyddande barriär bevaras och effekten av dina övriga produkter – hudbehandlande rengöringar, serum, mjukgörare och masker – förbättras. En dubbelsidig rengöringsvante för extra effektiv rengöring medföljer.

Tag en liten mängd produkt, antingen direkt i torra händer eller på rengöringsvanten. Fördela produkten över huden och massera med vanten eller torra händer. Tillsätt därefter lite varmt vatten och massera tills PreCleanse Balm lösts upp till en vit, mjölkig konsistens. Skölj av och följ upp med för dig lämplig rengöring.

 

Kommentera