Jobbar med en superstjärna!

Hej på er!

Då var det fredag igen, det är inte klokt hur fort veckorna går! Var till och med övertygad om att Pressbyrån måste ha fifflat med datumen på kvittona för jag tyckte att jag nyss fyllde på mitt månadskort som gick ut idag (trodde jag skulle ha två veckor till på kortet) hahaha – på den nivån är det nu.. 🙂

I dag har jag jobbat med underbara Alex Aiono igen, det var ju bara några månader sedan sist men han är på Sverigebesök igen för promo så jag åkte till hans hotellrum i morse och sminkade honom. Han är sååå gullig! Älskar när artister är så jordnära, tacksamma, trevliga och han är ett jäkla geni på musik! Det är inte för intet han har flera miljoner följare på Instagram och flera miljoner tittningar på youtube 🙂 Se bara här:

 

 

Ha en fin fredag! ♥

Kram kram!

 

2 reaktioner på ”Jobbar med en superstjärna!

  1. Vilken söt kille och så fina du. Har du provat sprayvax för håret. Jag har också långt hår och hört det ska vara jättebra. trevlig helg och kram.

    • Det beror på vilket resultat man vill ha 🙂 Jag gillar det i vissa fall 🙂

      Kram kram!

Kommentera