Bedroom hair!

Jag använder alltid någon form av texturspray i mitt hår. Jag gillar inte den mjuka nytvättade känslan i håret MEN jag tvättar håret nästan varje dag (jag vet, jag svär i kyrkan hehe). Jag vill alltså ha ett nytvättat hår fast med beach hair textur, make sense? 🙂 Det måste dock fortfarande gå att dra fingrarna igenom håret, en del saltvattenprodukter gör håret för trassligt tycker jag. Jag har testat mååånga och hittat några favoriter som jag kommer presentera för er 🙂

Först ut:

Jag har förälskar mig i denna produkt ifrån Kevin Murphy! Jag sprayar den i torrt hår i längderna efter jag har lockat det och kramar in produkten i håret.

 

KEVIN MURPHY BEDROOM.HAIR

 

2 reaktioner på ”Bedroom hair!

  1. Kevin Murphy levererar alltid 🙂 Köpte en ny variant sist, heter ”plump me up” eller ngt liknande? Grym!

Kommentera