I love coconut!

Jag ÄLSKAR doften av kokos! När jag var på pressveckan för någon vecka sedan så sprang jag på dessa produkter och var såklart tvungen att testa dom 🙂 Doftar LJUVLIGT!!

 

 

MARC ANTHONY HYDRATING COCONUT OIL & SHEA BUTTER SCHAMPO OCH BALSAM

Produktinfo: Coconut Oil Shampoo reparerar torra och skadade hårstrån och omvandlar dem till mjukt glänsande hår med styrka från kokosolja, sheasmör och den revolutionerande ingrediensen Biotin.

Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Conditioner reparerar torrt och skadat hår och förvandlar det till mjukt och skinande hår med styrkan från kokosolja, sheasmör och Biotin. Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Conditioner är fuktgivande och gör att håret blir lätt att reda ut.

Pris: 129kr

 MARC ANTHONY HYDRATING COCONUT OIL & SHEA BUTTER HAIRSPRAY

Produktinfo: Ett hårspray med kokosolja och sheasmör som ger näring och fukt, samtidigt som den ger volym och hållbarhet utan att klibba.

Pris: 159kr

 

MARC ANTHONY HYDRATING COCONUT OIL & SHEA BUTTER TREATMENT

Produktinfo: Den lätta icke feta oljebehandlingen reparerar, ger styrka och fukt till torrt och skadat hår. Applicera dagligen och njut av effekten från sheasmör och den revolutionerande ingrediensen Biotin som styrker och framhäver en sundare hårkvalitet.
Håroljan passar alla hårtyper. Applicera 1-3 droppar i handdukstorkat eller torrt hår och fördela i håret. Sköljs inte ur.

Pris: 159kr

2 reaktioner på ”I love coconut!

  1. Är de bra då? 😉
    Om man jämför med Kevin Murphy, som jag faktiskt använde redan innan du rekommenderade dem. =)

Kommentera