Så gör du rent din beautyblender!

Då jag behövde tvätta mina Beautyblender(s?) så passade jag på att testa två olika produkter från märket som är anpassade att tvätta dessa svampar med. Jag använder ju Yes diskmedel till mina svampar annars 🙂

Först ut:

LIQUID BLENDER CLEANSER

 

Min smutsiga beautyblender..

 

Här har jag applicerat lite av cleansern och kramar svampen under ljummet vatten.

 

Tada! Som ny igen!! 🙂

 

Älskar denna rengöring, den kommer ersätta diskmedlet på en gång 🙂

Titta in om någon timme så ska jag visa er den andra rengöringsprodukten!

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Så gör du rent din beautyblender!

 1. Lustigt, stod precis i morse och tittade på min Beauty blender och tänkte att ”Jo, dags för lite rengöring minsann” 🙂 Självklart (!) så tog jag inte tag i saken på en gång, utan sköt upp det…. men har använt diskmedel tidigare.
  Tänkte på det du skrev om måndag-torsdag och sen jippie fredag – har en text på vår vägg på kontoret ” Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift – that´s why it´s called the present” Älskar den!

  • Ja man behöver påminnas om att ta vara på varje dag ♥

   Det är alltid motigt att tvätta penslar och svampar MEN så skönt när det är gjort 🙂

   Kram!

Kommentera