Ann Westin 20 år som komiker!

Hej på er!

Har ni det bra? Vad har ni gjort i helgen? Om ni tänker efter, är ni typen som bara längtar efter helgen och mån – tors är rena transportsträckor mot helg och ledighet? Jag tycker jag hör allt för många som resonerar så och jag får lite spunk(?) då livet pågår varje dag och livet är så kort så lev varje dag och ta vara på varje dag. Var tacksam även för måndagarna 🙂

Nåväl, i går var jag på Rival hela dagen och kvällen och jobbade med UNDERBARA Ann Westin och hennes 20års show, hon firar 20 år som komiker och igår var det dubbla föreställningar på Rival.

 

Uppackat och redo att sminka 🙂 Det dumma är att detta var den enda bilden jag tog på hela kvällen, jag veeet, så dåligt av mig MEN till mitt försvar så bli det lätt så när man är i samma rum som ett gäng komiker – jag var för upptagen med att skratta 🙂 Med på scenen var bland annat även Hasse Brontén, Özz Nujen och Babben Larsson.

Idag är jag ledig och har en hel A4 sida med saker uppskrivna, som ni vet så ÄLSKAR jag ”Att göra listor” ”Att köpa” osv haha.. Kommer hänga på låset när stan öppnar så jag hinner fixa allt som ska fixas!

Ha en fin söndag fina ni! ♥

Kommentera