True Match!

Igår var jag i fotostudion med Sara Arnald, vi fotade ett jobb för Galderma och Sara var så snäll nog att bränna av några bilder på mig med.

Testade en ny foundation, färgen stämde inte överens helt perfekt då jag fick den utprovad då jag var brunare.. (oh, those were the days..) 😉

 

 

 

 

 

Loreal Paris True Match Super Blendable Foundation

 

Produktinfo: En foundation som passar alla hudtyper, framförallt dig som har torr hy. Ger ett naturligt täckande resultat som låter huden andas. Den fuktgivande formulan innehåller E-vitamin och glycerol och gör huden behagligt mjuk hela dagen, blir ett med din hudton.

 

Jag är inte heeelt överens med denna foundation än men ska testa den några gånger till. Vad tycker ni? Har ni testat den?

 

Nu ska jag gå till gymmet och rycka av ett intervallpass, sedan ska jag laga lite matlådor (klapp på axeln..) innan jag åker till Saras studio idag igen för en till plåtning 🙂 Kvällen avslutas med en middag på Farang 🙂

 

Kram Kram!

3 reaktioner på ”True Match!

  1. Inte provat denna, men är alltid nyfiken förstås. Jag har varit nöjd med Maybellines Fit Me som budget-alternativ.
    Vilken nyans har du här på bilden?

Kommentera