Serum – Exuviance!

Det är ju ingen hemlighet att Exuviance ligger mig varm om hjärtat, älskar deras hudvård! Nu när vi går mot kallare årstid så kan vi behöva se över våran hudvårdsrutin. När solen lyser med sin frånvaro kan man ta till lite starkare syror och sånt som jag ÄLSKAR! 🙂 MEN det var inte det jag skulle tipsa om nu utan detta serum ifrån Exuviance! 🙂

 

EXUVIANCE ANTI REDNESS CALMING SERUM

Produktinfo: AntiRedness Calming Serum är ett svalkande och omedelbart lugnande serum för extra känslig hud, som lindrar rodnad och samtidigt minskar synliga tecken på åldrande. Serumet är framtaget för att ge en effekt redan inom ett par timmar, men verkar inte bara tillfälligt utan stärker även huden och minimerar uppkomsten av rodnad framledes.

Använd under din dagkräm och nattkräm.

 

Pressutskick

Kommentera