Skillnaden på olika typer av hårsprayer samt min favoritspray!

Jag är såå petig och kräsen vad gäller hårspray. Det finns många olika sorter och just när jag bygger en frisyr eller stylar ett hår så vill jag ha en bra ”working spray/styling spray”.  Hade en favorit ifrån Blowprow men den verkar ha utgått, VARFÖR är det alltid favoritprodukter som utgår!? Haha!

Efter att ha testat lite olika så jag nu tipsa om denna ifrån Orbie! Den är toppen att använda under tiden man stylar och sedan avslutar man med en ”finishing spray för att fixera allt.

Visste du att det finns många olika typer av hårsprayer? Det gäller att välja rätt sort för ditt behov!

Working spray – är ofta lite torrare spray och lätt att använda när man jobbar med håret.

Styling spray – är perfekt att använda under tiden du stylar håret. Den är lätt att borst ut och är inte lika hård som en finishingspray.

Finishing spray – fixerar håret. Jag gillar inte för klibbiga sprayer så man får testa sig fram bland märken tills man hitter någon som man tycker om.

Men här kommer mitt tips på en bra workingspray!

 

ORBIE FREE STYLER WORKING HAIRSPRAY

Produktinfo: Nya Orbie Free Styler Working Hairspray är en ultrafin, ultratorr spray som kan sprayas lager på lager, stylas och stylas om till perfektion. Spraya den på en färdig frisyr för lätt, borstbar stadga med en levande, satinliknande finish. Skaka flaskan innan användning!

Den är vegansk och glutenfri!

Pris: 465kr /300ml

 

 

Pressutskick

Kommentera