Sista delen ifrån Italien!

Nu kommer sista delen av pressresan till ROM med Daisy Beauty! 🙂 Eller sista och sista.. har ju en massa produkter härifrån som jag kommer presentera för er såklart 🙂

När vi väl kom hem till hotellet efter våran utflykt så var det dax att svira om till kvällens partystass och avslutningsmiddag men först fick jag naglarna lackade i en härlig färg 🙂 TACK bästa TINA från LYX COSMETICS! Du är underbar!! Med på bilden är även Åsa från Apoteket som är en pärla! Hon är uppifrån även hon – en riktig norrlänning som älskar vinter och snö, jag däremot är en oäkta norrlänning som hatar snö och kyla haha, jag gillar värme och sol desto mer 🙂

 

Vi promenerade i samlad trupp till kvällens matställe! Detta var inte där vi åt utan en fin gränd bara 🙂

 

Underbara KAJSA tog denna fina bild på mig, Sara och Agneta!

 

Bordsplacering inne på restaurangen 🙂

 

Lånade denna bild från Isabell! Här är vi och käkar sista kvällen.

 

Två kvinnor jag beundrar! Ninna och Kicki Norman. Kicki och hennas man Sam är dom som ordnar dessa resor!

 

Här är jag och Åsa från Apoteket 🙂

 

Det var inte bara jag som hade fått tassarna lackade haha!

 

Efter en underbar lördagskväll/natt så sov vi några timmar innan det var dax för avfärd! Här plockar vi hop det sista i vårat rum som dessutom bestod av två badrum 🙂

 

Hejdå ROM!!

 

STORT TACK Kicki och Sam, Daisy Beauty, alla sponsorer, alla underbara kvinnor och män som var med på resan, ni har gett mig minnen för livet! Så mycket skratt, kärlek, vänskap och omtanke på en helg som jag aldrig kommer glömma! ♥ Är så glad och tacksam!

 

4 reaktioner på ”Sista delen ifrån Italien!

 1. Hej! Italien ser underbart ut! Har du något tips på en fuktmask som är bra? Jag börjar bli så torr i ansiktet nu när hösten har kommit. Jag blir framför allt ”yttorr” och näsan nästan flagnar. Har sneglat lite på Origins Drink up 10 min mask. Jag är knappt 50 år.
  Med vänlig hälsning/Anna-Lena

  • Peelar du ansiktet? Om du skriver fuktmask i min sökruta så får du en massa tips där som jag har skrivit om!

   Kram!

 2. Jo, jag peelar ibland, men bör nog göra det oftare… Jag hade helt missat alla tips om fuktmasker. Nu när jag sökte fick jag massor av förslag! Toppen och tack! Kram

  • Ja man måste bort med de döda hudcellerna så fukten kan tränga igenom 🙂 Kram!

Kommentera