ROM dag 1!

Nu är jag framme i ROM 🙂 Underbart att vara här igen! Vi kom fram vid 18.30 på hotellet, vi checkade in lite snabbt och svirade om för middag 🙂 Vi hade blivit rekommenderade ett pizzaställe som ska ha en av Roms bästa pizzor och HERRE JÄKLAR så gott det var 🙂

I morgon börjar konferensen men här är bilder från dagen!

 

 

Skulle ha klackskor till klänningen men då vi beslöt oss för att promenera till och från restaurangen fick det bli sneakers. 🙂

 

 

Vi bor på samma hotell som sist – så fint!

 

 

 

 

 

Nä nu måste jag stänga ner datorn och sova! Vi hörs i morgon!

Kram kram!

 

5 reaktioner på ”ROM dag 1!

 1. Ohh vad härligt att vara i Rom! Njuut av värme, god mat och en förhoppningsvis bra konferens.
  Det är dags för mig att köpa ny foundation och valet står bland några av de som du nämnt och skrivit om här på bloggen så ville höra om du har möjlighet att ledsaga mig rätt till den foundation som passar min hud bäst?
  Jag är 50 år gammal och min hudtyp är kombinerad skulle jag tro, liiite större porer på näsa och panna men i övrigt en normal-torr hy. Mitt största problemområde är mitt torra ögonparti med lite mörka ringar under ögonen vilket bidrar till känslan att jag ser trött ut, i övrigt en bra och ganska fin hy.
  Jag vill ha en foundation som är lätt, ger lyster och som inte accentuerar porerna. De jag tänkt på är Bobby Browns serumfoundation, Bare minerals tunnare foundation, Giorgio Armanis louminous silk foundation, La Mers nya foundation eller Babors serumfoundation.
  Har blivit sminkad med både La Mers och Bobby Brown och tyckte båda var fina, på slutet av dagen tyckte jag dock att de lade sig lite i porerna i pannan men jag hade inte rätt primer under heller och min hy är lite i obalans just nu pga väderomväxling så det kan påverka. Märker att även min nuvarande foundation accentuerar porerna lite så det är nog pga väderomslag.

  Är det ngt av dessa foundation som du tror skulle passa mig och har du isf även tips på bra primer och concealer? Vad använder du själv just nu, du ser heelt flawless ut!
  Det jag önskar är en hud som ser daggfrisk ut med lyster och spänst och som gör att man ser 10 år yngre ut! Det kan väl inte vara så svårt! Smile… Tar gärna emot tips på bra ögonkräm med som kan mjuka upp linjerna under ögat.

  Vänliga hälsningar Eva

  • Hej hej!!

   Rom var magiskt 🙂

   TAAACK!!! Jag använder ju faktiskt nästan aldrig smink själv haha! Bra hudvård bara 🙂 Men OM jag använder något så är det Complexion Rescue från bareMinerals men den täcker inte så mycket utan jämnar bara ut liiite och ger fin lyster till huden.

   Jag gillar primers från Smashbox, har skrivit om minst 3 olika från detta märke i bloggen! Skriv primer smashbox i min sökruta så borde dom dyka upp.

   Concealer – kolla in Born this way från Too Faced (har skrivit om den på bloggen om du vill läsa mera) 🙂 Kan även kombineras med BECCA undereye ljusreflekterande produkt som även den finns i bloggen!

   Jag har inte testat La Mers men dom andra älskar jag! Testa dom med rätt primer under! Det är toppen att få testa i butik innan man köper – helt rätt gjort av dig! Applicera alltid foundation med fuktad beautyblender för bäst resultat.

   Jag använder ögonkräm ifrån Dermalogica – älskar dessa!

   Hahaha, ja visst vore det drömmen med en foundation som klarar av allt 🙂

   Kram kram!

   • Hej Kicki!

    Ledsen för så sen respons men jag har varit borta i tjänsten och inte hunnit svara dig förrän nu.

    Tack för allt fina tips och råd! Jag köpte igår serumfoundation från Bobby Brown, hittade en perfekt färgmatchning och tyckte att den satte sig fint på min hud så det blev ett inköp på den. :- ) Nu ska jag titta på de primers som du rekommenderat från Smashbox, tror att den som ger fukt skulle kunna vara något för mig, jag ska se om jag kan få ett prov och se hur den gifter sig med serumfoundationen. Kommer även titta på concealern från Too Faced som du rekommenderat och se hur den sätter sig under ögat på mig.

    Jag har precis köpt några K-beautyprodukter också som jag varit nyfiken på och nu ska vi se om de gör underverk för huden min! Hahaha…..hoppet är ju det sista som lämnar, eller hur?! ;- )

    Tusen tack för att du lagt ner tid på att svara Kicki och för alla dina härliga tips du ger oss här på bloggen! Du har en varm och genuin framtoning vilket jag uppskattar mycket!

    Må så gott och så önskar jag dig en fin arbetsvecka!

    Kram kram

   • Tusen tack för så fina ord!! ♥ Blir alldeles rörd 🙂

    Stor kram!!

Kommentera