The body shop – body butter

Är det EN produkt som jag alltid har haft i mitt badrumsskåp sedan barnsben typ så är det Body Butter ifrån The Body Shop. Har varierat mellan Shea, Coconut och Mango 🙂 Vilken är eran favorit för jag antar att ni alla någon gång har haft denna klassiska produkt? 🙂

Julen hos The Body Shop kommer med dessa 3 underbara dofter, man vill ju äta upp dom haha!

THE BODY SHOP – VANILLA CHAI BODY BUTTER

 

THE BODY SHOP – FROSTED BERRIES BODY BUTTER

 

THE BODY SHOP – FROSTED PLUM BODY BUTTER

Dom kostar 185kr.

 

Pressutskick

4 reaktioner på ”The body shop – body butter

  1. Åh, älskar dem. Hur luktar vaniljen? Har precis gjort slut på en gigantisk burk med shea. Köpte även pina colada förra sommaren sm luktade fantastiskt.
    Köpte Garniers kräm, budgetvarianten du rekommenderade för ett tag sen. Och den är jättebra. Får t.o.m. smörja in sonens ben med den. Förut var de ”så fina så, torra och massa röda utslag” när jag frågade hur de var. =)

  2. Jag gillar mest Shea, Coconut och strawberry från Body Shop. Och mango… Ja typ alla! 😀 Just nu har jag lite kvar av jordgubb hemma. Blir nog att köpa en frosted plum i år 🙂 Den är såå god. Funderar på att köpa nån body butter/lotion från Rituals också. Testat nåt därifrån?

Kommentera