Musikvideoinspelning samt en ledig dag i höstsolen!

I går var det musikvideo inspelning som gällde! Älskar att jobba med Rhys hon är så härlig! Det blev en lång dag/natt, vi höll på till 01.30. Ska bli såå skoj att se det färdiga resultatet!

Jag fick hålla till i en tvättstuga och sminka henne, då tackar jag gudarna för min sminkspegel ifrån Sminkspegel.se med belysning så jag ser vad jag gör haha! Konkade även med mig en hög stol så jag slipper stå som en ostkrok och jobba. Det gör jobbet så mycket enklare med bra förhållanden som bra belysning, bord att packa upp saker på och en hög stol så kunden kommer upp i ansiktshöjd 🙂 Saker jag har lärt mig under åren 🙂

Jag börjar alltid med ögonen när jag sminkar, gör klart dom till 95% sedan torkar jag bort allt som rasat ner under ögonen och lägger därefter basen. Blir snyggast så! 🙂

 

Närbild på makeupen 🙂 Hon är ju inte direkt svårsminkad haha, såå snygg!!

 

Är det någon speciell produkt ni vill veta så fråga bara! Annars kommer några av dom här:

Primer: SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER OIL

Foundation: ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION

Solpuder: NARS BRONZER LAGUNA

Contour: ANASTASIA CONTOUR KIT (adlink)

Ögonbryn: BROW PALETTE (adlink)

Highlighter: BECCA

Rouge: MARC JACOBS AIR BLUSH

Concealer: LAURA MERCIER OCH TOO FACED BORN THIS WAY

Läppar: MAC LÄPPENNA SOAR

Ögonskugga: 3-4 olika bronziga ifrån MAC samt denna ifrån Laura Mercier

Eye liner: KAT VON D TATOO LINER

 

Tror det var typ allt, fråga om ni undrar över något 🙂

 

Efter att ha spenderat 11 timmar i tvättstugan igår så gissa vad jag har gjort idag? Jo jag hade tvättstugan hahaha! Så det blev några fler timmar i tvättstugan denna helg men idag i min egen 🙂

 

Hann även med en sväng ute i solen – sååå härligt väder idag! Behövde en dag i ensamhet, ladda batterierna inför Rom till veckan och allt annat som sker 🙂 Lite tid för eftertanke, energipåfyllning och långpromenad ♥ Trött och sliten men tacksam!

 

Vad har ni gjort i helgen?

Är så glad att ni följer mig här på bloggen och på Instagram, får så fina kommentarer och pepp av er! Tack för det, ni är guld värda! ♥

Kram!!

Inlägget innehåller pressmaterial

8 reaktioner på ”Musikvideoinspelning samt en ledig dag i höstsolen!

 1. Hej där!

  Ja, Kicki, vad säger man? Det är så roligt att se hur lugnt du tar dig an såvitt jag förstår mycket krävande uppdrag. Hur du har detaljkunskaper på make up-området som gör en alldeles matt. Hur generöst du delar med dig. Det ser ut som att roliga saker kommer din väg och det beror såklart på att du är kompetent.

  Förutom att ta hand om andra verkar du bra på att ta hand om dig själv. En rejäl promenad i självvald ensamhet är ingen dålig kur när man är trött och sliten. Du verkar ursund på något sätt. Har möjligen att göra med att du tycks ha en och annan rottråd i Hälsingland, mitt eget vilda, vackra hemlandskap.

  Ha det så bra i Rom!
  Moi

  • Hej hej!!

   Åhh tusen tusen tack!! Vilka fina ord, blir alldeles tårögd ♥

   Stor kram!! Hälsa Hälsingland 🙂

 2. Haft en vecka där det kändes som jag ”yt andades” och stressade, så helgen blev till 100% hemma med familjen och tog mig bara tid till att vara (och andas..) Den här veckan ser bättre ut, peppar, peppar 🙂
  Fortsätt att ta bra hand om dig själv och njut sen av Rom!!

  • Förstår precis vad du menar, skönt att du fick ta hand om dig i helgen! Ha en fin vecka!

   Jag räknar ner nu till sol och värme 🙂

   Kram!!

 3. Mest lökat hela helgen, men i fredags blev det några glas och babbel med en vän.

  (Jag slog till på Paradise-maskaran från L´Oréal och dang, den är bra!)

 4. Hej fina, hoppas du känner dig mer utvilad och gladare i själen idag! Du kommer att ha underbara varma dagar i Rom, bästa tiden nu, hoppas vi får se lite bilder därifrån sen! Själv kom jag hem från 23-gradig höstvärme i Unger i torsdag och åkte direkt till Stockholm där jag har spenderat helgen med min kära man och vänner, balsam för själen! <3 har cvarit bland annat på Wallmans, vilken show,wow, dessa begåvade ungdomar, underbart! Hann med Fotografiska också, så det blev tvära kast from "La dolce vita" till – fantastiska, men åh så tunga – bilder från världen..drack lite(?) vin och åt gott med, nu är det tillbaka till vardagen dock, men det är lite skönt <3 kram!

  • Hej fina!

   Tusen tack!! <3

   Åh va härligt med värme 🙂 Det lät som en härlig helg i Stockholm 🙂

   Kram kram!!

Kommentera