Superfin matt foundation ifrån Clarins!

Här kommer ett tips på en foundation som jag älskar när jag vill ha en matt finish! Finns i fem färger, jag har dessa fyra!

 

CLARINS  PORE PERFECTING MATIFYING FOUNDATION

1 Nude Ivory // 2 Nude Beige  // 3 Nude Honey  // 4 Nude Amber

 

Produktinfo: En ultra-lätt mattifierande foundation som jämnar ut huden på ett naturligt sätt och gör den slät och matt. Varsamt ”suddas” ojämnheter ut genom att fina linjer minimeras och synliga porer reduceras. Hudens textur förfinas, porerna mer åtdragna och huden håller sig matt och fräsch hela dagen. Lystern återställs och ges både fukt och skydd. Ej portäppande. Ger matt finish Naturlig lätt täckning för alla hudtyper.

Pris: 395kr

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Superfin matt foundation ifrån Clarins!

  1. Jag måste säga att den här är den bästa foundation som jag har provat för min hudtyp, som är fet, yttorr och blir blank redan efter några timmar. Använder jag den här är det först under eftermiddagen som jag märker av att jag har blivit lite blank i pannan. Rekommenderar den varmt till alla med blandhy och fet hy!

Kommentera