Bobbi Brown!

Här kommer en Holy Grail produkt för oss makeupartister! Nu har jag haft den ett tag och testat jobba med den och den är såå bra! En palett fylld med concealer, correctors och foundation. Så smidig att ha med på jobb! Älskar den!

Bobbi Brown BBU Palette

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Bobbi Brown!

 1. Hej Kicki!
  Jag hoppas din helg har varit bra 🙂 Jag tänkte berätta att jag är mycket nöjd med Respons mytic olive lotionen du rekommenderade! Den är underbar och luktar såå gott. Jag köpte ju en fuktmask från Lumene som du ville att jag skulle berätta om och den funkar bra på min hud men vet inte om den ger så mycket fukt dock.
  Ha det bäst!! Kram Malin

  • Hej hej!

   Åh va roligt att du gillar den! 🙂 Visst doftar den ljuvligt!

   Ha en fin måndag!

   Kram!!

Kommentera