YES vilken bra trio till håret!

Fick hem detta märke häromveckan, helt nytt för mig. Har aldrig testat något från EVO förut men åhh så bra denna trio är!! Är helt såld! Håller borta frissiga hår och ger fin lyster till håret!

 

EVO MANE TAMER SHAMPOO

Produktinfo: A smoothing shampoo to cleanse, smooth and strengthen hair; helping to give style control.

Helps to smooth hair and control frizz. Adds softness and enhances shine. Sulphate free cleaners have low foaming action to gently clean. Gluten free proteins help to protect colour and strengthen hair.

Passar: frizzy, unruly, colour-treated hair.

 

EVO MANE TAMER CONDITIONER

Produktinfo: A smoothing conditioner to smooth, strengthen and soften hair; helping to give style control whilst improving shine and manageability.

Helps to smooth hair and control frizz. Helps prevent colour fading, softens the hair and adds shine. Improves hair manageability and gives style control. Gluten free proteins help to protect colour and strengthen hair.

 

EVO LOCKDOWN

Produktinfo: A leave-in treatment to smooth and help prepare the hair for styling whilst improving shine and manageability. Softens and smooths the hair from root to tip. Conditions and enhances shine, improving combability and reducing frizz.

Passar: frizzy, unruly, colour-treated hair.

 

 

Försöker hitta vart man kan köpa märket i Sverige och HÄR (adlink) finns det men just dessa tre verkar inte ha kommit in än. Ser att priserna inte alls är så farliga heller för BRA produkt till håret! Finns en massa olika serier för olika behov till håret! 🙂

 

Pressutskick

4 reaktioner på ”YES vilken bra trio till håret!

 1. Hej Kicki! Nu skulle jag verkligen behöva hjälp från ett proffs. Har en dotter som är VÄLDIGT självlockig, hennes hår är helt underbart (tycker dock inte hon). Men varje gång vi går till frisören med henne så ber jag om tips på produkter, kammar mm som kan hjälpa oss att hålla lockarna fina. Men dom tittar bara på mig som ett fån, och jag får aldrig något vettigt svar, eller hjälp. Tyvärr så ”står” hennes hår rakt ut, då hon envisas att borsta/slita i håret med borste. Försökt att hitta en sån kam som man själv hade på 80/90 talet när man permanentade sig, helt hopplöst att hitta. Sen skulle jag även behöva få tips på produkter som gör lockarna fina. Men som inte känns som gelé eller mousse i håret när man är klar. Hoppas du förstår vad jag försöker få hjälp med. Resultatet ska vara att hennes fina lockar kommer fram, hänger nedåt, istället för att håret står rakt ut. Och det ska fortfarande kännas i året som om hon inte är full med produkter, hon är trots allt bara 9 år, så jag vill att det ska va så naturligt som möjligt. Stort tack, och kram

  • Hej hej!

   Jag ska försöka ge lite handfasta tips 🙂

   – När man borstar håret så separeras lockarna (i överlag så säger man borsta aldrig ett lockigt hår) så borsta i stället håret INNAN hon duschar i stället för efter. Använd en bred kam, Kevin Murphy har en sån som är toppen!

   – Använd återfuktande produkter till håret – ett lockigt hår behöver fukt fukt fukt! Återfuktande schampo och balsam, inpackning osv

   – Använd hårolja och stylingkräm (Kevin Murphy har en bra som heter Killer Curls) Redken har en hel serie anpassad för lockiga hår som heter Curve eller liknande.

   – Om ni fönar håret så använd en sån där ”tratt” Det hjälper att hålla ihop lockarna.

   Vad använder ni för produkter idag?

   Kram!

 2. Å vad gullig du är som svarar!! Idag används inte så mycket produkter. Barnängens shampoo och balsam. Hon tvättar bara hårtet 1 gång i veckan ungefär. Men det tipset vi fått av frisören är att efter tvätt, använda en röd flaska som heter Uniqe 1 (tror jag). Det blir bra, men hon tycker att den luktar på tok för starkt, vilket jag kan hålla med om. Kram!

Kommentera