Jag har gjort 3D bryn!!

Gaaah, vet ni vad jag har gjort idag!!! Någonting jag har funderat över läänge och äntligen bestämde jag mig 🙂 Jag har gjort 3D bryn!!! Jag har fotat ALLT och ställde tusen frågor till Agata som gjorde mina bryn och kommer visa er inom snart framtid men det tar någon vecka innan man ser slutresultatet så jag väntar tills dess men här är en bild direkt efter behandling 🙂 Nu är det överskottsfärg i brynen och man går tillbaka om en månad för ev korrigering 🙂 Jag är så nöjd och glad att jag gjorde detta!

Har ni några frågor angående ämnet så passa på att ställ dom här så sammanställer jag allt i inlägget som kommer om någon vecka 🙂

8 reaktioner på ”Jag har gjort 3D bryn!!

    • Är så glad att jag äntligen slog till 🙂 Har funderat så länge 🙂 Har färgen hållit bra för dig?

  1. jag med, funderat hur länge som helst 🙂 Ja, det tycker jag, det blir en liten touch-up om några månader, men ytterst lite bara. Skönt att kunna slippa ögonbrynskakan 🙂 hade du microblading eller annan metod?

  2. Jag är väldigt sugen på att göra bryn. Dock lite rädd för att det ska se för fejkat ut på mig som nästan saknar strån framme i brynet.

    • Dit jag gick så fick man en konsultation först där man pratade vilken färg som passar bäst samt så målar man brynen med penna så man får se hur det kommer bli 🙂 Det gäller att gå till rätt person bara – nån som verkligen är duktig!

Kommentera