Jul hos GHD!

Idag var jag på ett JUL(!)event (nu börjar det närma sig haha)  hos GHD där det presenterades nyheter och inspiration 🙂 Kommer berätta mera om dessa i ett annat inlägg men här är lite bilder från dagen 🙂 Så mysigt att träffa kollegor och vänner på dessa event – blir så glad i hjärtat!

 

Huuur fin är inte denna styler?!?!

 

Dom presenterade olika looker – hur man kan gå från dag till kvällslook 🙂

Här är daglooken på ena tjejen.

 

Till kvällen så kan man creppa (ny produkt) vissa partier i håret för en ny snygg och intressant look.

 

Här är tre olika looker – en suuupersnygg hästsvans där svansen är creppad, på mittentjejen är vissa partier creppade och längst till höger gjorde dom en ursnygg fläta i det creppade håret – superfint!

 

Höjdpunkten var ändå att få kramas med denna man – Gregory Patterson som jag träffade för första gången 2013 och det var kärlek vid första ögonkastet. Han är en riktig hårguru som håller på att ta över världen med sin talang och härliga personlighet! Ni har sett honom på bland annat på Project Runway och han jobbar med de största amerikanska stjärnorna. Vi har följt varandras karriärer och har peppat varandra genom åren och highfivat i cybervärlden då vi bor i olika världsdelar 🙂 En stor inspiration och ett hjärta av guld har denna man! Önskar han bodde i Sverige eller ännu bättre att jag bodde i USA så jag fick träffa honom oftare och jobba med honom ♥

 

Efter detta så åkte jag till en plåtning där jag sminkade 3 kvinnor som ska få olika behandlingar (botox, fillers etc) och nu gjorde vi före bilderna, om några veckor är det dax för efterbilderna och dessa ska sedan upp på klinikens hemsida 🙂

Nu ska jag tvätta penslarna och sedan är det sängen som gäller – i morgon är det ytterligare en plåtning på schemat 🙂

 

Kram!

Kommentera