Wonderwoman!

I onsdags så var jag på ett superroligt (svettigt) event med Viaplay och filmen Wonderwoman. Vi var ett gäng tjejer som skulle få träna med grymma Madeleine Vall Beijner som är med i filmen och let me tell ya, herre Gud vilken powerkvinna hon här!

Man gick ner för en trappa för att komma till träningslokalen och min första tanke var undra om jag kan backa upp för trappen och smyga hem igen haha. Jag fattade direkt att det inte var någon yoga direkt som skulle utövas utan NEJ här skulle det fightas! Jag blev nervös i onödan dock för det var såå roligt! 🙂

Här är några bilder från eventet 🙂

 

Har sån träningsvärk i armarna att jag inte kan få upp dom över huvudet haha! Blev verkligen pepp på träningen efter detta pass, precis vad jag behövde! 🙂

Kram!

2 reaktioner på ”Wonderwoman!

    • Hej hej!

      Tror dom kommer ifrån Aimn. Liite stora i storleken och höga i midjan (vilket jag älskar) 🙂

Kommentera