Nyheter från Elizabeth Arden!

Vecka 37 så släppte Elizabet Arden en ljuvlig kollektion som heter Gelato Crush Color Collection, den innehåller betydligt flera produkter än dessa men här är in inblick i kollektionen 🙂

 

 

 

Cool Glow Cheek Tint

Produktinfo: En spänstig vattenbaserad gelformel som skulpterar och definierar kinderna och ger en naturlig blush med en perfekt nyans. Den lyxiga, flytande konsistensen svalnar vid hudkontakt och blandas osynligt in i huden. Resultatet är en strålande och sund look som inte påverkar övrig makeup. Smart förpackad så att du alltid får perfekt mängd av produkten för varje applicering. Finns i 4 färger.

Pris: 365kr

 Plush Up Gelato Lipstick

Produktinfo: Gelato Lipstick ger läpparna en skön svalka och en härlig färgkyss. Ge dina läppar det de längtar efter med de här 20 nya nyanserna. Förutom en fylligare look doftar läpparna ljuvligt.

Pris: 300kr

 

Plump Up Lip Liner

Produktinfo: Den här mjuka, krämiga och lättviktiga formeln formar och framhäver läpparna. Använd linern för att fylla ut läpparna samtidigt som du suddar ut fina linjer runt munnen. Den här dubbla applikatorn gör att du sömlöst kan blanda och fylla i med silikonspetsen.

Pris: 215kr

 

 

 

Pressutskick

Kommentera