Två primers du måste ha! En återfuktande och en som mattar ner!

Här kommer två nya primers ifrån Smashbox som jag älskar och vill berätta om! Ni vet ju min besatthet av Smashbox primers och att jag alltid använder dom på mina jobb 🙂 Dessa två är inget undantag om jag säger så! Jisses så bra dom är!!

Först ut:

SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMERIZER

Produktinfo: Få primer + moisturizer i ett. Primerizer återfuktar dygnet runt och har alla primerfördelar i en lätt konsistens. Primern utvecklades i vår fotostudio i L.A. photo studio för att direkt öka fukten med 127 procent och förbereda huden för makeup – allt i ett enda steg. Den snabbtorkande formeln klibbar inte och fungerar som en makeupmagnet som låser in fukt och ser till att den håller. Applicera 1-2 klickar på fingertopparna och svep över ansiktet innan du lägger makeup. Kan användas över eller istället för fuktighetskräm.

Pris: 350kr

Om du hellre vill ha en matt look så satsa på denna primer:

SMASHBOX PHOTO FINISHPRIMER STICK

Produktinfo: Ta bort din retoucherings-app och sluta upp med dina blotting papers. Detta nya ultralätta och icke-utorkande stift har en unik, silkeslen konsistens som lätt glider över huden utan att läma ränder. Primern förbereder och jämnar ut huden samtidigt som den omedelbart döljer mindre skönhetsfel och minimerar uppkomsten av fina linjer och porer samt håller huden fri från att skina i upp till 12 timmar.

Fördela på panna, kinder, näsa och haka eller var som helst där du har behov av en primer Blanda med fingertopparna. Kan användas ensam eller under makeup. Den kan även användas ovanpå makeupen för att omedelbart absorbera olja. Du ska då klappa in den mjukt på huden för omedelbar kontroll över blanka områden.

Pris: 300kr

 

 

Pressutskick

Kommentera