Orkar inte med mig själv ibland haha!

På riktigt, vad är det för fel på mig haha, varför handlar jag alltid choklad, tandborste och tandkräm varje gång jag går och handlar haha! Well, chokladen kan jag förstå – vore KATASTROF om den tog slut men ändå.. 🙂 Det är som om jag glömmer bort varje gång jag går till affären att jag inte behöver köpa detta 🙂 En av varje slinker ner i korgen vid varje affärsbesök haha!

Har ni någon vara som alltid slinker ner i korgen när ni handlar?

 

Ha en fin dag! 🙂

8 reaktioner på ”Orkar inte med mig själv ibland haha!

 1. Hej Kicki!
  När jag går på affären hänger alltid Cola light med hem Idag köpte jag även lotionen Respons mytic olive med hem som du rekommenderade. Ska bli kul att testa den. Jag gillar när du rekommenderar brs saker
  Ha det bäst!! Kram Malin

 2. Haha, vad roligt! Jag och min man köper båda alltid hem disktrasor. Är nog rädd att dom ska ta slut, då jag slänger dom titt som tätt. Men vore ju mycket trevligare ifall det vore choklad

  • Har säkert 30 disktrasor hemma haha! Dom glömde jag visa hahaha! Byter också ut min trasa ofta 🙂

 3. hahaha 🙂 men jag ser logiken -äter du upp en chokladkaka och använder en tandborste plus en tub tandkräm efter? Då jämnar det ut sig rätt så bra 🙂 Jag då – mörkchokladkaka i 3 olika smaker från Lidl (bästa! Nej, Lidl är inte min sponsor, tyvärr 🙂 ) samt minst en påse salladmix 😮 (från lågprisbutiker samt Ikea går jag inte utan servetter men jag antar att det är en välkänd fenomen för alla 🙂 ) BTW Igår köpte jag sprayvaxen du rekommenderat, från L&S – SÅÅÅÅ bra! Min hårmassa beter sig normalt på huvudet nu, även fast jag har tvättat håret 3 timmer sen, typ. Tack för tipset, ha en fin dag <3

  • Åhh va roligt att du gillade sprayvaxen!! Den är ju såå bra!! 🙂

   Haha,ja servetter från IKEA slinker alltid ner haha!

   Kram kram!!

 4. Jag köper ”fel” dvs behöver vi hushållspapper så köper jag toapapper och nästa gång jag är till affären så köper jag toapapper igen…för att jag tror att så var det nog 🙂
  Detta kan lätt upprepas 2-3 ggr till och sen åker maken och handlar 😉

Kommentera