Wow vilken underbar produkt till håret!

Inlägget innehåller adlinks.

 

Apropå hårprodukt (förra inlägget) så vill jag även tipsa om denna underbara produkt som är en nyhet ifrån Lernberger Stafsing! Är mer eller mindre besatt av den och precis som etiketten säger ”Creates a 2nd day feel to hair with a soft hold, texture and natural movement” det är SÅ MITT I PRICK för exakt så blir håret! Jag sprayar mina lockar med denna produkt för att få den rätta känslan i håret. ÄLSK på den!! Måste köpa en att ha i jobbväskan också för denna är min och BARA min 🙂

 

LERNBERGER STAFSING – DRY WAX SPRAY

Produktinfo: Torrt spray-wax som ger mjuk stadga, textur och definition med en satin-matt finish. Berikad med solros extrakt, vitamin B5 och vegetabiliskt keratin för färgskydd och vård. Skaka flaskan väl. Spraya i torrt eller fuktigt hår och styla.

Pris: 199kr

 

Andra produkter jag älskar och använder mycket från samma märke är dessa:

Den här sprayen (adlink) är toppen, den är lätt och klibbar inte. Den används på alla mina jobb och i mitt egna hår dagligen, lätt att borsta ut! Använder den under tiden jag bygger frisyren eller stylar håret.

Den här oljan (adlink) är fantastisk till håret och även till hårbotten. På mig själv applicerar jag den i fuktigt hår och fönar in den men går lika bra at ha i torrt hår.

Den här sprayen (adlink) är toppen när man vill fixera håret, älskar den! Denna används när allt är klart och jag ska spraya allt på plats en sista gång 🙂

4 reaktioner på ”Wow vilken underbar produkt till håret!

  1. Halloj fina – OK, så denna gör att den ”precis tvättat håret” känslan och looken försvinner? Jag tänkte på det senast igår (eller det gör jag typ vid varje hårtvätt :-)) hur mycket bättre frisyren är på dag 2. Så det är denna spray jag behöver tycker du? 🙂 kram!

Kommentera