2 reaktioner på ”Soaking up the sun!

 1. Haft en riktigt lugn och skön helg, fikade hos svärmor i lördags och då var det något ”tekniskt” som skulle åtgärdas, så maken fixade och jag somnade på soffan 🙂 Så skönt att sova lite stund och känns sig så trygg att man kan göra det även om man inte är hemma!
  Sedan hämtmat och landade i soffan och kollade på 2 filmer på raken, varav en fick jag hämta snytpapper till – har du sett ”Miss you all ready”? Nämen, lägg av så jag grät!
  Nu ska jag gå till Kicks och kolla in lite nya borstar, insåg när jag läste ditt inlägg att de jag har har *host* hängt med ett tag… 😉

  • Åh så mysigt!! Håller med – det är ett härligt tecken på trygghet ♥

   DEN ska jag leta upp och titta på genast!! Tack för tipset 🙂

   Haha, ja men bara man tvättar dom och sköter om dom så håller penslar i många år 🙂

   Kram kram!!

Kommentera