Höstgarderoben!

Jag är verkligen INTE redo att säga hejdå till min sommargarderob än. Jag tänkte försöka leva i den hela hösten med små justeringar. Jag byter ut sandalerna mot sneakers och boots. Fortsätter med skinnjacka och tjocktröja till mina kjolar och adderar ett par strumpbyxor så borde garderoben hålla ett tag till 🙂

Saken är den dock att jag hatar strumpbyxor, det måste vara en man som har designat detta plagg haha. Efter halva dan så hänger dom i knävecken och skär in överallt. Tänkte testa om dessa strumpbyxor (adlink) håller sig på plats på kroppen och är sköna, i så fall kan jag fortsätta bära dessa typer av plagg ett tag till 🙂 Har ni testat denna typ av strumpbyxa? Är dom sköna?

Så dessa plagg får leva kvar ett tag till, med lite små justeringar som sagt så kommer det bli höstfint 🙂

 

Hur kommer eran höstgarderob se ut?

Kram och trevlig fredag hörrni ♥

 

 

10 reaktioner på ”Höstgarderoben!

 1. snyggo! <3 älskar dessa tjolar, jag har med några så jag fäljer dina spår 🙂 behöver (?) dock fler lite tjockare tröjor! Kram ha en fin dag! PS igår på Lidl köpte jag det finaste nagellacket sen länge i en burgundifärg, typ, för ganska exakt 19,90 kronor :-)de hade flera fina så det blir merköp!

 2. Testat Wera strumpbyxor?? 50 dem och lite glansiga. De är supersköna och sitter som ett smäck, bred linning så dem skär inte in 🙂 Finns på Åhléns!

  Beställt en leopard kappa, håller tummarna att den ska sitta bra. Annars försöker jag också hänga kvar med skinnjacka och addera tjocktröja och sjal!

  • Nej dom har jag inte testat men det ska jag absolut göra 🙂 Tack för tipset!

   Har också spanat på en leojacka 🙂

   Kram!!

   • Håller med om Weras strumpbyxor på Åhléns – grymma! Sitter som en smäck hela dagen, snygga och håller att tvätta! Och jag jobbar i kavaj, kjol och strumpbyxor måndag-fredag så jag har testat mig igenom X antal genom åren…Phju, vilka summor det måste ha blivit nu när jag tar en stund och tänker efter…. 😉

Kommentera