Mitt favorit rouge just nu!

Åh så jag älskar SMASHBOX L.A LIGHTS BLUSH AND HIGHLIGHT PALETTE! Dom finns i tre olika paletter, detta är Pacific Coast Pink – har använt den så mycket.

Det som är så bra med denna palett för privatbruk är att du lätt kan öka på makeupen mot kvällen när det är dax för en AW eller middag och man inte hinner sminka om sig. Addera lite mera färg på kinderna, lite highlighter och färg på läpparna så har du en perfekt kvällslook på ett kick 🙂

 

SMASHBOX L.A LIGHTS BLUSH AND HIGHLIGHT PALETTE

Produktinfo: Framtagen i L.A foto studio för att efterlikna djupet och dimensionen från det magiska ljuset i L.A ger denna superenkla palett med två blushes en naturligare och en djupare – plus den perfekta matchade highlighter för en lystergivande men naturlig West Coast glow.  Två nyanser betyder att du lätt kan gå från en naturlig till en mera dramatisk makeup och matcha alla looker och tillfällen.

Pris: 305kr

 

Rougen har ju funnits ett tag men en nyhet hos Smashbox är BE LEGENDARY LIQUID METAL. Det är metalliska läppfärger som ger en spegelblank finish. Härlig kontrast mot allt det matta man har sett ett tag nu. 🙂 Kommer i flera olika färger och detta är MAUVE SQUAD. Kostar 220kr

 

Vad gillar ni bäst, matta eller glossiga läppar?

 

 

 

Pressutskick

6 reaktioner på ”Mitt favorit rouge just nu!

 1. Jag gillar lite glossiga, men har ofta så torra läppar så här års så det blir inte snyggt med varken matt eller glossigt.
  Har provat MASSOR av läppbalsam, men inget hjälper. Har du tips på något bra och gärna nude färgat läppglans för mörkhyade så tar jag tacksamt emot.

  Ha en fortsatt fin dag! Kram

  • Heej!

   Först och främst så är det bra att peela läpparna så du får bort det nariga. Mina läppar blir torra när jag har druckit för lite vatten så det brukar hjälpa men annars peelar jag dom och använder Carmex eller liknande. Det funkar för mig.

   Har du kollat in Anastasia Beverly Hills? Där hittar du superfina färger på läppglans i nudefärger!! Ett billigare alternativ är NYX. 🙂

   Ha en fin dag!
   Kram kram!

Kommentera